WAT KUN JE ALLES DOEN MET DE OPTIMUM VORTEX MIXER?
De Optimum Vortex Mixer is waarschijnlijk de veelzijdigste en het meest duurzame apparaat dat momenteel op de op de markt. Samengesteld uit de meest stabiele onderdelen met de fijnste functies, is de Optimum Vortex Mixer HET keukenapparaat dat je leven makkelijker en gezonder maakt ontworpen. Het kan mixen, hakken, verwerken en voedsel Verwarmen. De messen van massief roestvrij staal snijden bijna net zo goed als Alles wat je tegenkomt, van amandelen tot kaas. Tover slagroom, amandelboter of zelfs ijs met dit ultieme keukenapparaat dat koken zoveel makkelijker voor je maakt. De Optimum Vortex Mixer is een geweldige keukenmachine voor dagelijks gebruik en bovendien zeer eenvoudig te bedienen.
Koffiebonen malen
Ingrediënten:
Hele koffiebonen
Bereidingswijze:
Koffiebonen en de container plaatsen en 30-60 seconden pulseren.
Room kloppen
Ingrediënten:
1-2 bekers room
Bereidingswijze:
Met de hoogste snelheid voor ca. 10 seconden mixen. Let erop dat u niet te lang mixt.
Kaas raspen
Ingrediënten:
1-2 bekers in blokjes gesneden kaas
Bereidingswijze:
Pulseren tot de kaas voldoende geraspt is.
Malen van granen tot meel
Ingrediënten:
1-2 bekers rijst, havermout of andere granen
Bereidingswijze:
Mix op de hoogste snelheid gedurende ca. 10 seconden.
Fijnhakken van vochtig groente
Ingrediënten:
1-2 bekers harde, ongekookte groente
2 kopjes water
Bereidingswijze:
Gebruik twee keer de pulserende functie en controleer Controleer de consistentie. Let erop dat u niet te lang mixt.
Fijnhakken van droog groente voor een salade
Ingrediënten:
1 beker rode biet
Bereidingswijze:
1-2 keer pulseren
Hete soepen
Ingrediënten:
½ courgette
½ paprika
2-3 verse tomaten
¼ kopje olijfolie
een flinke snuf zout en peper
1 kop water
Bereidingswijze:
Mix op de hoogste snelheid ongeveer 4 minuten.
brooddeeg kneden
Ingrediënten:
2 ¼ kopjes warm water,
waarvoor u alstublieft 5 minuten wacht
ga door met het toevoegen van de gist.
2 theelepels olijfolie
2 ½ kopjes meel
1 theelepel zout.
Bereidingswijze:
Om het best mogelijke
om het beste resultaat te bereiken,
voeg het water toe als
voeg als eerste toe.
Nu ongeveer 3 seconden op de
mix op de hoogste stand en daarna
met de spatel het meel van de zijkanten
krab met de spatel. Herhaal dit alstublieft 4-5 keer
tot het deeg klaar is.
Amandelmelk
Ingrediënten:
1 kop amandelen
4 glazen water
Bereidingswijze:
Op de hoogste Mix op de hoogste snelheid ongeveer 30 seconden. Houd nu het glas met het gemixte boven een kom en vul de Inhoud in de amandelmelkzak. Draai nu en knijp in de zak zodat de vloeistof druipt in de kom. Daarna bewaren Bewaar de amandelmelk 4-7 dagen in de koelkast.
Spinazie- en tomatenomelet
Ingrediënten:
3 eieren
2-3 theelepels
lepel water
1 theelepel boter
Zout & peper naar smaak
½ tomaat,
wat spinazie
2 blokjes kaas
Ui
Bereidingswijze:
Mix de eieren, boter, Water, zout & peper ongeveer 10 seconden op de hoogste snelheid. Voeg daarna alstublieft toe de tomaten, spinazie, kaas, ui toevoegen en gebruik 3-4 keer de pulseerfunctie. Dan gewoon in de pan ermee en Op het fornuis ermee.
Mangensorbet
Ingrediënten:
½ beker citroensap
wat kokosnectar
2 geschilde bananen
1 ½ bevroren mango's
en een snufje cayennepeper.
Bereidingswijze:
Mix ongeveer 20-30 seconden op de hoogste snelheid.
Sap
Ingrediënten:
3 ½ bekers ananas
1 beker ijs.
Bereidingswijze:
Mixen totdat het sap de gewenste consistentie heeft.
Frambozenijscrème
Ingrediënten:
1 glas melk
1 kop slagroom
1 theelepel suiker
een beetje vanillepasta
en een kom bevroren frambozen.
Bereidingswijze:
Ongeveer 30 seconden op de hoogste snelheid mixen. Mix op de hoogste snelheid.
SLUSHIE
Ingrediënten:
1 glas kokoswater
een beetje
Kokosnectar naar smaak
3 citroenen
2 kopjes ijs.
Bereidingswijze:
Ongeveer 20-30 seconden op de hoogste snelheid mixen. Mix op de hoogste snelheid.
Notenmeel en notenboter
Ingrediënten:
1 ½-2 kopjes noten
1-2 theelepels natuurlijke olie
Bereidingswijze:
Mixen totdat het sap de gewenste consistentie heeft.